Konyaspor büyük maç kazanamadı

Atiker Konyaspor ve bu sezon şu ana kadar oynanan maçlarda 4 büyükler olarak tanımlanan Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor’un yanısıra lig lideri Başakşehir’le oynadığı maçlarda galibiyet sevinci yaşayamadı.

 

Atiker Konyaspor ve bu sezon şu ana kadar oynanan maçlarda 4 büyükler olarak tanımlanan Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor’un yanısıra lig lideri Başakşehir’le oynadığı maçlarda galibiyet sevinci yaşayamadı. Yeşil-beyazlılar; Fenerbahçe, Beşiktaş’la oynadığı maçlarda; 1’er beraberlik,1’er de yenilgi aldı. Trabzonspor’a deplasmanda 3-0 yenilen yeşil-beyazlılar, evinde Medipol Başakşehir’e 1-0’la boyun eğdi. Bu hafta Medipol Başakşehir’le deplasmanda karşı karşıya gelecek Konyaspor, Galatasaray ve Trabzonspor’u evinde ağırlayacak.

KONYASPOR, BURSASPOR VE ERZURUMSPOR

Ligde 2 mağlubiyeti bulunan Başakşehir’i Demir Grup Sivasspor’la Kasımpaşa devirdi. Ligde 4 mağlubiyetin bulunan Galatasaray’ı yenme başarısı gösteren takımlar arasında Akhisarspor ve Evkur Yeni Malatyaspor da yer alıyor. Ligde 5 mağlubiyeti bulunan Beşiktaş’ı Antalyaspor, Göztepe, Demir Grup Sivasspor ve Kasımpaşa gibi Anadolu takımları mağlup etme başarısı gösterdi. Ligde 7 mağlubiyeti bulunan Trabzonspor’u Alanyaspor hem içeride hem dışarıda mağlup ederek dikkat çekerken Göztepe ve Evkur Yeni Malatyaspor, Trabzonspor’u mağlup eden diğer Anadolu takımlar oldu. 9 kez sahadan yenik ayrılan Fenerbahçe’yi mağlup eden takımlar arasında; Evkur Yeni Malatyaspor, Çaykur Rizespor, Göztepe, Ankaragücü, Akhisar, Kayserispor gibi takımlar da yer aldı. Konyaspor’la birlikte Büyükşehir Belediye Erzurumspor ve Bursaspor söz konusu 5 takım karşısında galibiyet sevinci yaşayamadı. 

OYNANAN MAÇLAR
A.Konyaspor                          0-1       Fenerbahçe  

A. Konyaspor                         2-2      Beşiktaş

A. Konyaspor                         0-1      M. Başakşehir  

Galatasaray                 1-1      A.Konyaspor  

Trabzonspor                3-0       A. Konyaspor  

Fenerbahçe                 1-1       A. Konyaspor 

Beşiktaş                      3-2       A. Konyaspor  

OYNANACAK MAÇLAR

M. Başakşehir             -           A.Konyaspor

A. Konyaspor             -           Galatasaray

A. Konyaspor             -           Trabzonspor

 

Konyaspor Haberleri

Konyaspor-Fenerbahçe maçının biletleri satışa çıkmadan tartışma çıktı
Fenerbahçe Taraftarından Konyaspor'a Ahlaksız Paylaşımlar: Kendi Tarihlerini Unuttular
Ali Çamdalı ilk sınavını Fenerbahçe karşısında verecek
Konyaspor, Fahrudin Omerovic ile yollarını ayırdı
Konyaspor Omerovic hakkındaki son kararını bugün veriyor