Konya'nın birlikteliğe yaptığı katkıyı sosyal medya kahramanları yapamıyor

Türkiye'nin son yaşanan afetlerle içinde bulunduğu durum hakkında sosyal medya kahramanları provokatörlüğe devam ediyor. Konya Büyükşehir Belediyesi ise birlikteliğe destek vermeden geri durmuyor.

Son dönemlerde bazı kesimlerin ırkçı yakıştırmalarına maruz bırakılan ve yine bazı kesimler tarafından karalama çabalarının son gaz devam ettiği Konya'dan Türkiye genelinde yaşanan afetlere yardımda büyük katkı sürüyor.

Türkiye'de ayrılıkçılık ve iç çatışma çıkarmak isteyenlerin sosyal medyada yürüttüğü faaliyetler sürüyor.

Sosyal medyada klavye kahramanları olarak isim takılan kesimler ülkelerini karalamaya devam ederken başta Büyükşehir Belediyesi tarafından Konya'dan yardım faaliyetleri aralıksız sürüyor.

İlk olarak Manavgat ve sırasıyla Muğla'da çıkan yangınlara hem maddi destek veren hem lojistik destek veren Konya, yardımlarını sürdürüyor.

Parmak ısırtan ve ara verilmeyen faaliyetlerini sürdüren Konya, bu anlamda birlikteliğe büyük katkı sunuyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı faaliyetler hakkında bilgilendirme yapan Başkan Uğur İbrahim Altay da yapılan yardımlar hakkında son durumu paylaştı.

ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ

Başkan Altay, yaptığı paylaşımda "Muğla’da 3, Sinop’ta 4, Kastamonu’da 5 ekibimiz ve araçlarımız görev yapıyor. Kastamonu’da ihtiyaç duyulan 25 menfezi gece yola çıkardık. Konya olarak afet bölgelerine destek olmaya devam ediyoruz, devam edeceğiz. Devletimiz ve milletimizle el ele verdik, üstesinden geleceğiz" cümlelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri

Konya'nın kalbi Ramazan'da burada atıyor! Hesaplı ve güvenilir iftar
Konya’da 602 uyuşturucu hapla yakalanan şahıs hakkında ilk karar
Konya'da aranıyordu! Başkasının ehliyetine fotoğrafını yapıştırınca yakalandı
Konya'da atla caddeye çıkan genci gören şok oldu!
Alman çift karavanla Türkiye turuna Konya'da mola verdi