Konyalılar Antalya'da buluştu

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Etkinlikleri, hemşeri geceleriyle renkleniyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Etkinlikleri, hemşeri geceleriyle renkleniyor. Antalya Konyalılar Derneği işbirliği ile düzenlenen Konyalılar Gecesi'nde yöresel sanatçı Sami Çelik sahne aldı. Çelik, Konya yöresine ait şarkı ve türküleri seslendirirken, kaşık havasına kendini kaptıranlar ilginç görüntüler oluşturdu.

En çok Konyalı'nın yaşadığı şehirlerden biri olan Antalya'da Konyalılar Gecesi düzenlendi. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan Etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen gecede Konyalı ünlü şarkıcı Sami Çelik, keyifli bir konser verdi.

Karaalioğlu Parkı'nı dolduran Konyalılar, Sami Çelik'in şarkılarıyla eğlendi. Sıcak ve samimi tavırlarıyla dikkat çeken sanatçı, sahneden inerek konseri dinlemeye gelen vatandaşların yanına gitti ve özçekim yaptı. Konserde Sami Çelik hayranlarına bir de sürpriz yaptı. Çelik, Cengiz Kurtoğlu'nun "Duyanlara duymayanlara" isimli şarkısını seslendirirken, Kurtoğlu'nu görüntülü arayarak konseri izleyenlerle konuşturdu.

"KAŞIK OYUNU OYNADILAR"

Bol bol kaşık havasının oynandığı gecenin sonunda Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Konyalı Meclis Üyesi Mithat Aras, Başkan Muhittin Böcek adına Sami Çelik'e çiçek takdim etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

ANTALYA Haberleri

Antalya'nın Eşsiz Bitki Biyoçeşitliliği Masaya Yatırıldı
Lüks teknenin alev alev yandığı anlar dronla görüntülendi
Düşen yıldırım 3 tekneyi küle çevirdi
Gece gündüz oldu, yağmur ve fırtına ağaç devirdi
Restoran yandı sokak duman altında kaldı vatandaş camiye giremedi