Konya'daki uyuşturucu operasyonu

Adliyeye sevk edilen 13 zanlıdan 11'i tutuklandı

KONYA (AA) - Konya’da sokak satıcılarına yönelik uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan zanlılardan 11'i tutuklandı.
İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlanan 13 kişi, adliyeye sevk edildi.
Savcılıkça ifadeleri alındıktan sonra nöbetçi mahkemeye sevk edilen zanlılardan 11'i tutuklandı. 2 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Uyuşturucu satışı yaptıkları gerekçesiyle bir grubu takibe alan Narkotim ekipleri, teknik ve fiziki takipler sonrasında, salı günü, Karatay ilçesi Doğuş Mahallesi’nde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyonlar düzenlemişti.
Evlerde yapılan ve narkotik köpeklerinin de katıldığı aramalarda, bir miktar esrar ile uyuşturucu hap ele geçirilmiş, 13 kişi gözaltına alınmıştı.

AA

Gündem Haberleri

Dilovası tek çatı altında toplanıyor
ESKİ MİLLETVEKİLİNE ŞOK GÖZALTI
Kurtlar Vadisi’nin Efsane Yalısı Satışta: 170 Milyon TL!
Mart ayında kış geri dönüyor: O illerde kar ve sis etkili olacak!
TÜRK PETROL TANKERİNE İHA SALDIRISI