Konya'daki skandal süt banyosu olayıyla igili yeni gelişme!

Konya'daki süt toplama merkezinde sütle banyo yapan ile bunu görüntüleyerek sosyal medyada paylaşan 2 kişi tahliye edildi

Konya'daki skandal 'süt banyosu' olayı ile ilgili yeni gelişme. Süt toplama merkezinde tekne içerisindeki sütle banyo yapan çalışan ile bunu görüntüleyerek sosyal medyada paylaşan 2 kişi tahliye edildi.

Konya Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, sosyal medyada paylaştıkları görüntü sonrası polis ekiplerince gözaltına alınan ve çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanan Emre S. ve Uğur T, avukatlarının itirazı üzerine, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olaya ilişkin soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

- Olay

Konya'daki bir süt toplama merkezinde çalışanlardan birinin, teknenin içerisine doldurulan sütle banyo yaptığı görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından Tarım ve Orman İl Müdürlüğü yetkilileri, firmanın faaliyetine son vermiş ve idari para cezası uygulamıştı. Gözaltına alınan Emre S. ve Uğur T, çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri

Beyşehir’de şap ile mücadelede çalışmaları
SULAR BEYŞEHİR GÖLÜ'NE TAŞINIYOR
BEYŞEHİR GÖLÜ DENETİM ALTINDA
KONYA ESNAFI AYNI SOFRADA
HEDEF DAHA GÜÇLÜ MERAM