Konya'daki Kayıp Kadın Vakası: Şehir Gediği'nde İpuçları Aranıyor

Konya'nın Seydişehir ilçesinde hayvanlarını otlatırken kaybolan 65 yaşındaki Firdevs Üner, ekiplerin sürdürdüğü yoğun arama çalışmalarına rağmen 2 gündür bulunamadı.

Seydişehir ilçe merkezinde ikamet eden Seyit Ahmet Üner ve eşi Firdevs Üner, 2 Temmuz günü küçükbaş hayvanlarını otlatmak üzere Şehir Gediği mevkisine gitti. Arazide hayvanlarla ilgilendiği sırada eşinin yanında olmadığını fark eden Seyit Ahmet Üner, kendi imkanlarıyla yaptığı aramalardan sonuç alamayınca durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen Jandarma, AFAD ve Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, vakit kaybetmeden bölgeye ulaştı.

Sarp Arazide Zorlu Arama-Kurtarma Çalışması

Kayıp kadının en son görüldüğü bölgeyi merkez üssü olarak belirleyen ekipler, dağlık ve kayalık yapının getirdiği zorlu şartlara rağmen çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Firdevs Üner'i bulabilmek adına bölgeyi çember altına alan profesyonel ekipler, bölgenin engebeli coğrafyasında büyük bir titizlikle tarama faaliyetlerine devam ediyor. Arama-kurtarma personeli, olası izleri takip ederek 65 yaşındaki Üner'e ulaşmak için seferber olmuş durumda.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri

KTO Seçimlerinde Yoğun Katılım: Öztürk’ten Teşekkür Mesajı
Kulu’da kontrolden çıkan otomobil şarampole devrildi: 2 yaralı
SAĞANAK KAZALARI BERABERİNDE GETİRDİ
KONYA'DA HAZIRLIK TAMAM
OY VERME SÜRECİ BAŞLADI