Konya'daki DAEŞ operasyonu

Adliyeye sevk edilen 13 zanlıdan biri tutuklandı, 12'si ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

KONYA (AA) - Konya'da, terör örgütü DAEŞ'e yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 13 zanlıdan biri tutuklandı, 12'si ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alınan 14 kişiden biri, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. 13 zanlı, geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

Savcılıkça ifadeleri alındıktan sonra nöbetçi mahkemeye sevk edilen zanlılardan biri tutuklandı. 12 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Konya'da bir grubun terör örgütü DAEŞ ile bağlantılı olduğunu tespit eden polis, 30 Ağustos'ta, kent merkezindeki çok sayıda adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda 14 kişiyi gözaltına almıştı.

AA

Gündem Haberleri

Kadıköy’de cami yetersizliği: Cemaat sokakta namaz kılıyor
Deprem Bölgesinde 14 Bin 202 Derslik Tamamlandı
"FAİZ DE YOK, SENET DE"
SGK, BDDK ve MEB’de kritik atama ve görevden almalar
Kante’yi karşılamak isteyen taraftarların çıktığı çardak çöktü