Konya'daki biber gazlı gasp iddiası

Konya'da bir kişinin gözüne biber gazı sıkılarak parası ve ruhsatlı silahının gasbedilmesiyle gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı

Konya'da gözüne biber gazı sıkılan kişinin 5 bin lirası ile ruhsatlı silahının gasbedilmesiyle ilgili gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro Amirliği'ndeki işlemleri tamamlanan Oğuzhan T. (21), Cahide Y. (27) ile Üzeyir K. (35) sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi. Zanlıların 3'ü de mahkemece tutuklandı.

Ali Karaca (43), geçen yıl 24 Aralık'ta Selçuklu ilçesi Buhara Mahallesi İsmail Kaya Caddesi'ndeki marketini kapatıp evine doğru yürümeye başladığı sırada gözüne biber gazı sıkılarak etkisiz hale getirilmiş, 5 bin lirası ile ruhsatlı silahı gasbedilmişti.

 

POLİS-ADLİYE Haberleri

71 İlde Dev Narkotik Operasyonu: Tonlarca Uyuşturucu Ele Geçirildi
Oğlunun dakikalarca boğulup öldürülüşünü izledi
Bin 400 kilometreden gelip öldürülmüştü: Saldırı olayında 3 gözaltı
Balçova Belediye Başkanı Görevine İade Edildi