Konya'daki arazi kavgası

Altınekin ilçesinde arazi nedeniyle amcasının oğluyla tartıştığı sırada araya giren babası ile amcasının ölümüne neden olan zanlı, Aksaray'da yakalandı

KONYA (AA) - Konya'nın Altınekin ilçesinde arazi nedeniyle amcasının oğluyla tartıştığı sırada araya giren babası ile amcasının ölümüne neden olan zanlı, Aksaray'da gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü ile jandarma ekipleri, ilçeye bağlı Oğuzeli Mahallesi'nde 2 kişinin öldüğü, bir kişinin yaralandığı olayın ardından otomobille kaçtığı belirlenen zanlı Nevzat G'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Yapılan araştırma sonucunda harekete geçen polis ekipleri, Nevzat G'yi, Aksaray'ın Eskil ilçesindeki bir bağ evinde yakaladı. Zanlı, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Konya'nın Altınekin ilçesinde 5 Mart'ta meydana gelen olayda, Nevzat G. (40) ile amcasının oğlu Mehmet G. arasında arazi meselesi yüzünden tartışma çıkmış, tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından Nevzat G'nin kullandığı av tüfeğinden çıkan saçmaların isabet ettiği babası Himmet G, amcası Osman G. ve amcasının oğlu Mehmet G. yaralanmıştı.

Hastaneye kaldırılan yaralılardan Himmet G. ve Osman G. yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamamış, şüpheli Nevzat G'nin 42 BG 352 plakalı otomobille kaçtığı belirlenmişti.

AA

Gündem Haberleri

Ağaçta asılı kalan leyleğin ayağı kırıldı
Genç Gazeteciler 15 Temmuz Manşetlerini Yeniden Atıyor
Padişahın Elleriyle Şekillenen Tarih: Abdülhamid Han Dolabı!
Restorasyon mu, Yenileme mi? Beykoz’daki 300 Yıllık Sır Çözüldü!
Deprem konutlarında yüzde 78, iş yerlerinde yüzde 48 indirim