Konya'da yine silahlar patladı

Konya'nın Karatay ilçesinde alacak verecek meselesi nedeniyle çıkan tartışmada bir kişi silahla vurularak yaralandı. Şüpheli kaçarken polis çalışma başlattı.

Konya’nın Karatay ilçesinde alacak verecek meselesi nedeniyle çıkan tartışmada bir kişi silahla vurularak yaralandı. Olay saat 23.30 sıralarında İşgalaman Mahallesi Fetih Caddesi üzerindeki bir iş yerinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, H.Ş. ile A.G. arasında alacak verecek nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine H.Ş., yanında bulunan tabanca ile A.G.’yi kolundan vurarak yaraladı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralı A.G., olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Konya Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Olay yerinden kaçan şüpheli H.Ş.’nin yakalanması için polis ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

52 İLDE EŞ ZAMANLI BASKIN
HSK’nın yeni atama kararnamesi yayımlandı: 948 görev yeri değişti
Eski CHP Serik İlçe Başkanı rüşvet iddiasıyla gözaltına alındı
KADES ile yardım istedi, cinayeti jandarma önledi
Pitbullun saldırdığı küçük Efe taburcu oldu