Konya'da yemek sektöründe rekabet kızışıyor! Getir Yemek Konya faaliyete başladı

Türkiye'nin ve dünyanın yaşadığı koronavirüs salgınında önemli hale gelen alo paket servisleri pazar paylarını büyütmeye devam ediyor. Türkiye'nin önemli markası yeni operasyon merkezini Konya olarak seçti.

Türkiye'de alınan koronavirüs tedbirleri nedeniyle müşterilerine kapanan yemek sektörü bu sorunu aşmak için internet üzerinden sipariş sistemlerine ağırlık vermeye başladı.

Sektöre geçtiğimiz aylarda giren ve kullanıcıların yoğun ilgisiyle karşılaşan markalardan olan Getir Yemek de Konya pazarına girmeye karar verdi.

Türkiye'de eşzamanlı 6 ilde hizmete başlayacak olan Getir Yemek, Konya, Tekirdağ, Kocaeli, Mersin, Adana ve Kayseri’de faaliyetlerine başladığını bir videoyla duyurdu.

BÜYÜK AVANTAJLARI VAR! HAFTASONLARI DA HİZMET VERECEK

Sektörün yeni temsilcisi konumundaki Getir rakip markalar gibi haftasonu uygulanacak sokağa çıkma yasağı kapsamında da faaliyetlerini sürdürecek.

Yorum Yap
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

KONYA Haberleri

Konya’ya Kuvvetli Yağış Uyarısı: O İlçeler Risk Altında!
Beyşehir, Hüyük ve Derebucak’ta Gaziler Günü etkinlikleri
Karatay Kış Spor Okulları Kayıtları Başlıyor: Başvuru Şartları ve Tarihler
TYB Konya’da Anlamlı Gece: Dr. Ali Kemal Belviranlı Yad Edildi
Kulu'da iki otomobil çarpıştı, Kıbrıs gazisi yaralandı