Konya'da yatacak yer yok!

“8.Türkiye KOÇ FEST Üniversite Spor Oyunları” kapsamında Konya’ya gelen 3 bin 500’ün üzerinde misafir, otellerin tamamen dolmasına neden oldu

“8.Türkiye KOÇ FEST Üniversite Spor Oyunları” kapsamında Konya’ya gelen 3 bin 500’ün üzerinde misafir, otellerin tamamen dolmasına neden oldu. Bireysel olarak şehre gelip otellerde kalacak yer arayanlar ‘yer yok’ şaşkınlığı yaşadı.

Selçuk Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen “8.Türkiye KOÇ FEST Üniversite Spor Oyunları” Türkiye’nin 73 üniversitesinden 3 bin 500'ün üzerinde sporcu, antrenör ve idareciyi Konya’da buluştu. 10 branşta 1 hafta sürecek final müsabakaları şehirde büyük bir heyecan yaratırken otellerin de dolup taşmasına neden oldu.

 ÖĞRENCİ YURTLARI DEVREYE GİRDİ

Konya’daki otellerin toplam yatak kapasitesi 3 bin 420 kişilikken festival kapsamında 3 bin 500’ün üzerinde katılımcı olması ‘büyük organizasyonlar karşısında yetersiz kalınacağını’ gözler önüne serdi. Katılımcılardan bir kısmı, çeşitli misafirhanelere ve öğrenci yurtlarına yerleştirildi. Paşapark Oteli Genel Müdürü Mehmet Han Çopur ve Bera Otelleri Pazarlama Müdürü Kazım Öztoklu da otellerinin yüzde 100 doluluk oranına ulaştığını kaydettiler.

memleket.com.tr

Yerel Haberleri

Baba-Çocuk İkilisi M1 Konya’da Bir Araya Geliyor
SEZON ÖNCESİ KRİTİK İNCELEME
TARİHİ CAMİLERDE SAF TUTTULAR
MİLYONLUK VURGUN ENGELLENDİ
Lazerle Göz Çizdirme Dönemi: Hangi Yöntem Size Uygun?