Konya'da yangın

İnşaat alanındaki tahtaların alev alması sonucu başlayan yangın önce yakınlardaki kulübeye, ardından park halindeki servis minibüsüne sıçradı

Konya'da bir inşaat alanındaki tahtaların alev alması sonucu başlayan yangın önce yakınlardaki kulübeyi, ardından park halindeki servis minibüsünü kullanılamaz hale getirdi.

Merkez Karatay ilçesi Büyükkumköprü Mahallesi Demircan Sokak'taki bir inşaat alanında yer alan kulübenin önündeki tahtalarda başlayan yangın kısa sürede büyüdü.

Alevler önce kulübeyi, sonra da yol kenarında park halinde bulunan 42 CRU 73 plakalı servis minibüsünü kapladı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını daha fazla büyümeden söndürdü.

Kulübe ve minibüs kullanılamaz hale gelirken, polisin yangınla ilgili başlattığı soruşturması sürüyor.

 

POLİS-ADLİYE Haberleri

DOSYADAN TAPU MÜDÜRÜ VE MUHTARLAR ÇIKTI
21 YAŞINDAKİ GENÇ HAYATINI KAYBETTİ
SAHTE SATILIK EV İLANLARIYLA KAPORA TUZAĞI
Nevşehir’de 7 Gündür Aranan Mehmet Yılmaz’dan Acı Haber
Eski Bakanın Araçları Suç Örgütüne mi Tahsis Edildi? Şok Detaylar Ortaya Çıktı