Konya'da trafiğe çıkacaklar dikkat! O yollar trafiğe kapatılacak

Konya'da Dünya Yürüyüş Günü çerçevesinde 3 Ekim Salı (bugün) etkinlik gerçekleştirilecek. Konya İl Emniyet Müdürlüğü, yürüyüş nedeniyle Alaaddin Bulvarı ve Mevlana Kültür Merkezi istikametinin kısmen trafiğe kapatılacağını duyurdu

Konya İl Emniyet Müdürlüğü, Dünya Yürüyüş Günü nedeniyle 3 Ekim Salı (bugün) 15.00-17.00 saatleri arasında Alaaddin Bulvarı ve Mevlana Kültür Merkezi istikametinin kısmen trafiğe kapatılacağını duyurarak sürücüleri uyardı.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

3 Ekim 2022 tarihinde yapılacak olan Dünya yürüyüş günü etkinliğinde 15:00-17:00 saatleri arasında Alaaddin Bulvarı ve Mevlana Caddesi Mevlana Kültür Merkezi istikameti kısmen kapalı olacak ve trafik akışı alternatif yollar üzerinden sağlanacaktır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri

ŞAMPİYONLAR BELLİ OLDU
BAŞKAN'DAN ANLAMLI KUTLAMA
MİLLİ İRADE EN BÜYÜK GÜCÜMÜZDÜR
EN ÖZEL BAYRAM KUTLAMASI
Konya’da Eğitimde Yapay Zekâ Dönemi: EN Deneyim Merkezi Açıldı