Konya’da torbacı operasyonu! 1'i kadın 4 kişi tutuklandı

Konya'nın Seydişehir ilçesinde sokak satıcılarına yönelik yapılan uyuşturucu operasyonda 4 eve yapılan baskınlarda gözaltına alınan 1'i kadın 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi

Konya'nın Seydişehir ilçesinde 'torbacı' olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik yapılan uyuşturucu operasyonda gözaltına alınan 1'i kadın 4 kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Grup Amirliği ekipleri ilçede sokak satıcılarına yönelik operasyon başlattı. Yapılan fiziki ve teknik takibin ardından düğmeye basan ekipler, 4 eve yaptıkları baskınla D.D., M.K., H.K. ve M.K'yi gözaltına aldı.

Evlerde yapılan aramalarda ise bir miktar uyuşturucu ele geçirildi. Gözaltına alınan 1'i kadın 4 kişi emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Seydişehir Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi. Şüpheliler çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri

Karapınar-Emirgazi yolunda kaza: Motosikletiyle takla attı
Konya'da Alçak Uçuş Paniğe Yol Açtı!
Konya'nın kalbi Ramazan'da burada atıyor! Hesaplı ve güvenilir iftar
Konya’da 602 uyuşturucu hapla yakalanan şahıs hakkında ilk karar
Konya'da aranıyordu! Başkasının ehliyetine fotoğrafını yapıştırınca yakalandı