Konya'da silahlar susmuyor! Yine çatışma

Konya'da bir kişi anlaşmazlık yaşadığı kişiyi av tüfeğiyle vurarak ağır yaraladı, oğlunu ise vurarak öldürdü.

Konya'da bir kişi anlaşmazlık yaşadığı kişiyi av tüfeğiyle vurarak ağır yaraladı, oğlunu ise vurarak öldürdü.

Olay, saat 11.20 sıralarında merkez Meram ilçesi Evliyatekke Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hüseyin K. (50) anlaşmazlık yaşadığı H.K. (46) ve yanında bulunan oğlu Osman Kayabaşı'na (17) av tüfeği ile ateş etti.

Baba ve oğlu yaralanırken, ihbar üzerine olay sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılardan Osman Kayabaşı ambulansla Konya Şehir Hastanesi'ne sevk edildiği sırada hayatını kaybetti, baba ise tedavi altına alındı.

Olay yerinden kaçan Hüseyin K. ise Meram İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Fon soruşturmasında 2 özel jet ve 1 lüks yata el konuldu
Öğretmen Özgür Fırat 8 Yıl Sonra Beraat Etti
Köpeğini gezdirirken kediyi tekmelemişti: O şahıs yakalandı
Konumla uyuşturucu ticareti yapan şahıs jandarma operasyonuyla yakalandı
KÜÇÜK KIZ AĞLAYARAK YARDIM İSTEMİŞ