Konya’da silah sesleri susmuyor!

Konya Karatay Bölgesinde silah sesleri özellikle akşam saatlerinde nereden atıldığı belli olmayan silah sesleriyle yankılanıyor.

Konya’nın Karatay Bölgesi özellikle akşam saatlerinde Teksas’a dönüyor. Nereden geldiği belli olmayan silah seslerinden vatandaşlar tedirgin oluyorlar.

Özellikle Şems-i Tebrizi Mahallesinde son günlerde artan silah sesleri yüzünden vatandaşlar akşam saatlerinde evlerinden çıkmaya korktuklarını söylediler.

Şehir göbeğinde bulunan şemsi mahallesinde Konya’nın en çok Suriyeli ve dezavantajlı gruplar bulunuyor.

Mahalle Sakinleri; "Burada her türden insan var. Gruplar kendi aralarında hesaplaşıyor silahlar patlıyor çocuklar yalnız yatamaz oldu silah seslerini duyunca korkup yanımıza geliyorlar haklı olarak" dediler.

“HERKESİN SOKAĞI VAR”

Mahalle Sakinleri “Karatay Katlı otopark yapılınca sakinleşir demiştik bir şey fark etmedi. Burada her grubun bir sokağı var yabancı biri sokağa girerse ya darp edilir ya da tartaklanır. Korkumuzdan artık dışarıya çıkamıyoruz” dediler.

“ÇOCUKLARIMIZIN ARKADAŞLARI YOK”

“Eskiden çocuklarımız kapının önünde oynar gözümüz arkada kalmazdı. Şimdi değil kapının önüne çıkarmak kapıdan bakmaya korkuyoruz. Erkeklerin işe gitmesinden sonra kadınlar olarak burada bakkala ekmek almaya dahi gidemiyoruz laf atanlar oluyor bu konuda çözüm bekliyoruz” dediler.

KONYA Haberleri

Konya'nın kalbi Ramazan'da burada atıyor! Hesaplı ve güvenilir iftar
Konya’da 602 uyuşturucu hapla yakalanan şahıs hakkında ilk karar
Konya'da aranıyordu! Başkasının ehliyetine fotoğrafını yapıştırınca yakalandı
Konya'da atla caddeye çıkan genci gören şok oldu!
Alman çift karavanla Türkiye turuna Konya'da mola verdi