Konya'da semt pazarında kaçak tütün yakalandı

Konya'da pazar yerinde faturasız ve belgesiz tütün satışı yapan iki kişi 2 bin 508 sigara, 6 bin 200 makaron ve 37 kilogram kıyılmış tütünle yakalandı

Konya'nın Akşehir ilçesinde pazar yerinde faturasuz 2 bin 508 sigara, 6 bin 200 makaron ve 37 kilogram kıyılmış tütün ele geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, Akşehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Covid-19 dinamik denetim tedbirleri kapsamında ilçede kurulan pazarda denetim gerçekleştirdi. Yapılan denetim ve kontrollerde, faturasız ve belgesiz tütün satışı yapan E.A.'dan 912 sigara, 2 bin 600 makaron ve 15 kilogram kıyılmış tütün, M.B.'den 494 sigara, bin 600 makaron ve 10 kilogram kıyılmış tütün, E.A.'dan ise bin sigara, 2 bin makaron ile 12 kilogram kıyılmış tütün ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler, haklarında yapılan işlemlerin ardından serbest bırakıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri

KONYA'DA YAĞIŞ SEFERBERLİĞİ
KAZAN DAİRESİ ALEV ALDI
KONYA'DA BÜYÜK KAÇAKÇILIK
Marangozlar Köprüsü'nde önemli detay! Konya'nın beklediğine değecek
Konya'da kahreden kaza: Tabancasını temizlerken kendini vuran genç öldü