Konya'da sarı asma kuşu bulundu! Yaralı kuş tedavi altına alındı

Konya Eski Sanayi Sitesi'nde vatandaşlar tarafından yaralı vaziyette bulunan sarı asma kuşu hayvan hastanesinde tedavi altına alındı

Konya'da vatandaşlar tarafından yaralı vaziyette bulunan sarı asma kuşu hayvan hastanesinde tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Eski Sanayi Sitesi'nde vatandaşlar, uçamaz vaziyette yaralı bir kuş buldu. Vatandaşlar, yaralı kuşu Doğa Koruma ve Milli Parklar 8. Bölgesi Konya Şubesi Müdürlüğüne götürdü. Görevliler, bilimsel adı "oriolus" olan sarı asma kuşunu tedavisinin yapılması için Selçuk Üniversitesi (SÜ) Veterinerlik Fakültesi Hayvan Hastanesine teslim etti. Kuşun tedavisinin tamamlanmasının ardından tekrar tabiata salınacağı öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri

HAFTA SONU YAĞIŞLI GEÇECEK
SIĞIRCIKLARDAN SABAH DANSI
KONYA-KULU YOLUNDA SİS KAZALARI
Yeni nesil yazmakta zorlanıyor
KONYA ESNAFI MİSAFİRLER İÇİN HAZIR