Konya'da sağlık istişare edildi

Konya İl Sağlık Müdürlüğü, İl Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Kamu Hastaneler Birliği idarecileri, ''Sağlıkta İstişare'' toplantısında bir araya geldi.

Konya İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Küçükkendirci, müdürlük toplantı salonunda yaptığı konuşmada, Konya'da sağlığı en üst seviyelere çıkarmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Konya'nın sağlıktaki başarı hikayesinin Türkiye'ye gösterileceğine inandıklarını belirten Küçükkendirci, müdürlük olarak daha önce Halk Sağlığı Müdürlüğü'ne kurulum esnasında verdikleri bilgi desteğini, Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği'ne de vereceklerini dile getirdi. Toplantıya, Konya Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Mehmet Bekerecioğlu, Konya İl Halk Sağlığı Müdürü Lütfi Saltuk Demir, Kamu Hastaneler Birliği Mali Hizmetler Başkanı Halil Yıldırım, Tıbbi Hizmetler Başkanı Mustafa Parlayıcı ve İdari Hizmetler Başkanı Ahmet Ergin katıldı.

Sağlık Haberleri

Kalp ve Tansiyon Hastaları Dikkat: Sıcaklar Tehdit Saçıyor
12 Yıl Sonra Çifte Mucize: İzmir'de Nadir "En Bloc" Nakil
Yutma güçlüğüyle gitti, yemek borusundan 4 santimlik kemik çıktı
POŞET ÇAY İÇENLERE ÖNEMLİ UYARI
Yıllar önce yaptığı bağış annesinin hayatını kurtardı