Konya'da Milli Anadolu Ankası-2021 Tatbikatı! 8 Ekim’e kadar sürecek

Milli Savunma Bakanlığı, Konya'daki 3'üncü Ana Jet Üst Komutanlığı'ndaki Milli Anadolu Ankası-2021 Tatbikatı'ndan görüntüler paylaşarak, tatbikatın 8 Ekim'e kadar devam edeceğini açıkladı

Konya'daki 3'üncü Ana Jet Üs Komutanlığı'nda tatbikatlar sürüyor. Haziran ayındaki Uluslararası Anadolu Kartalı Eğitimi ve 6-17 Eylül'deki TURAZ ŞAHİNİ-2021 Tatbikatı'nın ardından şimdi de Millî Anadolu Ankası-2021 Tatbikatı icra ediliyor.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Milli Anadolu Ankası-2021 Tatbikatı'ndan görüntüler paylaşarak, tatbikatın 8 Ekim'e kadar devam edeceğini duyurdu.

MSB sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Uluslararası Anadolu Kartalı Eğitimi ve 6-17 Eylül'deki Turaz Şahini-2021 Tatbikatı'nın ardından şimdi de Milli Anadolu Ankası-2021 Tatbikatı'nın icra edildiğini duyurdu.

MSB'nin sosyal medya hesabından tatbikata dair görüntüler paylaşılarak şu ifadelere yer verildi:

"Konya'daki 3'üncü Ana Jet Üs K.lığımızda tatbikatlarımız sürüyor. Haziran ayındaki Uluslararası Anadolu Kartalı Eğitimi ve 6-17 Eylül'deki TURAZ ŞAHİNİ-2021 Tatbikatı'nın ardından şimdi de Millî Anadolu Ankası-2021 Tatbikatı'nı icra ediyoruz. Tatbikat 8 Ekim'e kadar devam edecek."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri

Karapınar-Emirgazi yolunda kaza: Motosikletiyle takla attı
Konya'da Alçak Uçuş Paniğe Yol Açtı!
Konya'nın kalbi Ramazan'da burada atıyor! Hesaplı ve güvenilir iftar
Konya’da 602 uyuşturucu hapla yakalanan şahıs hakkında ilk karar
Konya'da aranıyordu! Başkasının ehliyetine fotoğrafını yapıştırınca yakalandı