Konya’da kopan elektrik telleri tarlada yangın çıkardı! Vatandaş tepkili

Konya'nın Ereğli ilçesinde elektrik telinin kopması sonucu yonca tarlasında yangın çıktı. El birliği ile yangını söndüren vatandaşlar bu olayın sık sık yaşandığını belirterek, zararlarının karşılanmasını istedi

Konya'nın Ereğli ilçesinde elektrik telinin kopması sonucu yonca tarlasında yangın çıktı. Yangın çevredeki vatandaşlar tarafından söndürüldü.

Yangın, Beyören Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hüseyin A.'ya ait ekili yonca tarlasında kopan elektrik telleri yangın çıkmasına neden oldu. Yangını gören çevredeki vatandaşlar, yangına müdahale ederek yangını el birliğiyle söndürdü.

Yangında, 150 evlek tarlada biçilmek suretiyle kurutulmayı bekleyen yoncanın bir kısmı yandı. Üreticiler ise zaman zaman bu tür olayların bölgelerinde yaşandığını zararlarının karşılanması isteyerek mağduriyetlerinin giderilmesini istedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri

Konya'yı 10 yılda neler bekliyor? Uzman isimden dikkat çeken öngörü: Yeni dönemin kazanan şehirlerinden biri olabilir
İl Müdürü Özgür Karayazılı Konya Erzurumlular Derneği’ni Ziyaret Etti
Basın Mensupları Bu Kez Drone Ehliyeti İçin Sahaya İndi
Konya'da kritik çalışma hız kazandı! Cihanbeyli'nin geleceğini şekillendirecek adım
SAHADA YOĞUN MESAİ