Konya’da Kooperatifçilik Başarıları Ödülle Taçlandırıldı

Konya’da, 2025 Uluslararası Kooperatifler Yılı kapsamında düzenlenen törende, “Kooperatifler Daha İyi Bir Dünya Kurar” temasıyla kooperatifçilik alanında katkı sunan isimlere plaket takdim edildi.

2025 Uluslararası Kooperatifler Yılı çerçevesinde “Kooperatifler Daha İyi Bir Dünya Kurar” temalı ödül töreni, Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Toplantı Salonu’nda düzenlendi. Programda, Konya’da kooperatifçiliğe katkı sağlayan kişi ve kuruluşlara plaket verildi.

“Konya Güçlü Bir Kooperatifçilik Potansiyeline Sahip”

Törende konuşan Konya Ticaret İl Müdürü Mustafa Çağlayan, 2025 yılının Uluslararası Kooperatifler Yılı ilan edilmesinin farkındalık oluşturduğunu belirterek, Konya’nın tarım, gıda, esnaf ve kadın kooperatifleri başta olmak üzere güçlü bir yapıya sahip olduğunu ifade etti.

Çağlayan, Ticaret İl Müdürlüğü olarak kooperatiflere yönelik eğitim, rehberlik ve denetim süreçlerinin titizlikle sürdürüldüğünü vurguladı.

“Kooperatiflere Destek Artarak Sürecek”

Mevlana Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri İhsan Bostancı ise yaptığı konuşmada, kooperatiflerin bölgesel kalkınma ve dayanışma kültürüne sunduğu katkılara dikkat çekti.

Bostancı, Mevlana Kalkınma Ajansı olarak kooperatiflerin karşılaştığı sorunlara çözüm üreten ve gelişimlerini destekleyen projelere katkı sağlamaya devam edeceklerini söyledi.

Plaketler Sahiplerini Buldu

Program, konuşmaların ardından kooperatifçilik alanında özverili çalışmalarıyla öne çıkan kooperatiflere plaket takdimiyle sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri

MARANGOZ ATÖLYESİNDE PANİK
KONYA'DA PEŞ PEŞE SİLAH SESLERİ
TIR İLE ÇARPIŞTI, BU HALE GELDİ
BELEDİYE KAMYONETİ TAKLA ATTI
HENÜZ 18'İNDE BİLE DEĞİL