Konya'da kavga eden 7 kişiye müdahale eden polis uyuşturucu ve silah yakaladı

Konya Meram'da kavga eden 7 kişilik gruba müdahale eden polis ekipleri, hareketlerinden şüphelendikleri şahısların üzerinde ve çevrede yaptıkları aramada, 5 saksı esrar ile birlikte 2 tüfek ve bir tabanca yakaladı

Konya'da dün gece kavga eden 7 kişilik gruba müdahale eden polis ekipleri, çevrede ve şahısların üzerinde yaptığı aramada, 5 saksı esrar ile birlikte 2 tüfek, 1 tabanca ele geçirildi.

Olay, dün gece saat 01.00 sıralarında merkez Meram ilçesi Bahçeşehir Mahallesi Karatepe Sokak'ta yaşandı. Edinilen bilgiye göre, polis ekipleri devriye attığı sırada kavga eden 7 kişilik gruba müdahale etti. Kavgada yaralanan 1 kişi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Biber gazıyla ayrılan şahısların hareketlerinden şüphelenen Meram Devriye Ekipler Amirliği ekipleri, şahısların üzerinde ve çevrede yaptığı aramada 2 ruhsatsız pompalı tüfek, 1 ruhsatsız tabanca ve 2 şarjör ele geçirildi. Ayrıca çevrede bulunan 5 saksı esrar maddesine de el konuldu. Gözaltına alınan şahıslar işlem yapılmak Lalebahçe Polis Merkezi'ne götürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri

Konya'nın kalbi Ramazan'da burada atıyor! Hesaplı ve güvenilir iftar
Konya’da 602 uyuşturucu hapla yakalanan şahıs hakkında ilk karar
Konya'da aranıyordu! Başkasının ehliyetine fotoğrafını yapıştırınca yakalandı
Konya'da atla caddeye çıkan genci gören şok oldu!
Alman çift karavanla Türkiye turuna Konya'da mola verdi