Konya'da Kar Maskeli Hırsız Ev Sahibini Sopayla Dövdü

Konya'da Kar Maskeli Hırsız Ev Sahibini Sopayla Dövdü...

Konya'da inşaatlarda bekçilik yaptığı öğrenilen 53 yaşındaki Galip Adıgüzel, iş dönüşü geldiği evinde kar maskeli hırsızın sopalı saldırısına maruz kaldı.
Konya'da inşaatlarda bekçilik yaptığı öğrenilen 53 yaşındaki Galip Adıgüzel, iş dönüşü geldiği evinde kar maskeli hırsızın sopalı saldırısına uğradı. Hırsızla bir süre boğuşan ve aldığı darbelere rağmen kaçan şüpheliyi 2 kilometre boyunca kovalamasına rağmen yakalayamayan Adıgüzel, çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. 

Olay, saat 20.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Akıncılar Mahallesi Ahmet Ayık Sokak içerisindeki tek katlı müstakil evde meydana geldi. İddiaya göre inşaatlarda bekçilik yaparak geçimini sağlayan 2 çocuk babası Galip Adıgüzel, iş bitimi evine döndü. Eşi memleketinde olan ve bu nedenle evde kendisinden başka kimse bulunmayan Adıgüzel kapıyı açıp salona girdiği sırada kar maskeli hırsızın sopalı saldırısına uğradı. Hırsızla bir süre boğuşan Adıgüzel daha sonra kapıdan çıkıp kaçan şüpheliyi yaklaşık 2 kilometre kovaladı. Şüpheliyi yakalayamayan Adıgüzel eve dönerek durumu polis ve 112 sağlık ekiplerine haber verdi. Başından darbe alan ve dişlerinde kırıklar olduğu belirtilen Adıgüzel, ambulansla Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Galip Adıgüzel'in durumunun iyi olduğu belirtildi.

Polis, evden bir şey çalamayan kar maskeli ve bir ayağının aksadığı belirtilen şüpheliyi yakalamak için çevrede geniş çaplı inceleme başlattı.

haberler.com

POLİS-ADLİYE Haberleri

Ecel eski damadından geldi
Önce Konya plakalı tır çarptı, sonra otomobil ezdi
MSB'den Acı Haber: Piyade Astsubay Kenan Şahin Şehit Oldu
Sokak köpekleri başka bir köpeği telef etti
İbrahim Öktem Bulvarı’nda Kaza: Bisikletli Çocuk Hastanelik Oldu