Konya'da kamyonet iş makinesine çarptı! Sıkışan sürücü böyle kurtarıldı

Konya Aslım Caddesi'nde iş makinesine arkadan çarpan kamyonet sürücüsü, sıkıştığı araçtan çarptığı kepçe ve vatandaşların yardımıyla kurtarıldı

Konya'dnın Karatay İlçesi Aslım Caddesi'nde seyir halindeki iş makinesine arkadan çarpan kamyonetin sürücüsü, sıkıştığı araçtan çarptığı iş makinası ve vatandaşların yardımıyla çıkarıldı.

Kaza, saat 14.30 sıralarında merkez Karatay ilçesi Aslım Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Aslım Caddesi üzerinde seyir halinde olan Emre E. (28) idaresindeki 42 AY 901 plakalı kamyonet, seyir halindeki iş makinasına arkadan çarptı.

Kazanın etkisiyle kamyonet sürücüsü Emre E., aracın ön kısmında sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazayı gören vatandaşlar, sıkışan sürücüyü kurtarmak için seferber oldu. Kamyonette sıkışan sürücü, çarptığı iş makinasının ve vatandaşların yardımı ile sıkıştığı yerden çıkarıldı.

Yaralanan sürücü sağlık ekipleri tarafından olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Konya Şehir Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Sürücünün durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri

Konya'nın kalbi Ramazan'da burada atıyor! Hesaplı ve güvenilir iftar
Konya’da 602 uyuşturucu hapla yakalanan şahıs hakkında ilk karar
Konya'da aranıyordu! Başkasının ehliyetine fotoğrafını yapıştırınca yakalandı
Konya'da atla caddeye çıkan genci gören şok oldu!
Alman çift karavanla Türkiye turuna Konya'da mola verdi