Konya'da kaçakçılık operasyonu

Polisin operasyonunda, 724 adet gümrük kaçağı cep telefonu ile 4 bin 269 adet cinsel içerikli ilaç ele geçirildi

 Konya'daki kaçakçılık operasyonunda gümrük kaçağı olduğu tespit edilen 724 adet cep telefonu ile 4 bin 269 cinsel içerikli ilaca el konuldu.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, gümrük kaçağı cep telefonu ile insan sağlığına zarar veren ve kaçak yollardan yurda sokulan cinsel içerikli ilaç satışı yapan kişilere yönelik çalışma başlattı.

Çalışmanın tamamlanmasıyla harekete geçen ekipler, gümrük kaçağı cep telefonu sattığı ileri sürülen S. K,  R. K,  H. E,  A.F.A'dan 724 adet gümrük kaçağı cep telefonu ile telefonlara ait batarya ele geçirdi.

Gümrük kaçağı cinsel içerikli ilaç sattığı öne sürülen G.U, İ.S, ve M.E'de ise 4 bin 269 adet cinsel içerikli ilaç bulundu. Şüpheliler hakkında "kaçakçılık" suçundan yasal işlem başlatıldığı öğrenildi.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Ecel eski damadından geldi
Önce Konya plakalı tır çarptı, sonra otomobil ezdi
MSB'den Acı Haber: Piyade Astsubay Kenan Şahin Şehit Oldu
Sokak köpekleri başka bir köpeği telef etti
İbrahim Öktem Bulvarı’nda Kaza: Bisikletli Çocuk Hastanelik Oldu