Konya'da istenmeyen olay! Karı-koca tartışması böyle sonuçlandı

Konya'nın Selçuklu ilçesinde yaşanan aile içi tartışma, cinayetle sonuçlandı. Eşiyle kavga eden Şerife Ç. (35), kocası Ömer Ç.'yi (36) bıçakladı. Gözaltına alınan kadın, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, gece saatlerinde Konya'nın Selçuklu ilçesi Sakarya Mahallesi Safa Sokak'taki bir apartmanda meydana geldi. Şerife Ç. ve Ömer Ç. arasında bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Öfkelenen Şerife Ç., mutfaktan aldığı bıçakla kocasını yaraladı.

Sağlık Ekipleri Ömer Ç.’nin Hayatını Kaybettiğini Belirledi

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Ömer Ç.’nin hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerinde geniş güvenlik önlemi alan polis, katil zanlısı Şerife Ç.'yi gözaltına aldı.

Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi

Sağlık kontrolü için Konya Numune Hastanesi’ne götürülen Şerife Ç., işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan kadın, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ömer Ç.'nin cansız bedeni ise Konya Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Afyon-Konya Karayolunu trafiğe kapatan kaza
Mide küçültme ameliyatı olan Rojin Elveren’in ölümüyle ilgili iki doktora dava açıldı
Yine akran zorbalığı: 8 yaşındaki çocuğun kolu 2 yerinden kırıldı
52 İLDE EŞ ZAMANLI BASKIN
HSK’nın yeni atama kararnamesi yayımlandı: 948 görev yeri değişti