Konya’da İslam İzcileri Dostluk Kampı! Kent Ormanı o tarihe kadar ziyarete kapatıldı

Konya'da 15 ülke ve Türkiye'nin 44 kentinden 2 binden fazla izcinin katılımıyla düzenlenen Konya İslam İzcileri Dostluk Kampı 1 Ağustos'ta başlıyor. Uluslararası kamp nedeniyle Konya Kent Ormanı 8 Ağustos tarihine kadar ziyarete kapatıldı

Konya'nın ev sahipliğinde 15 ülkeden ve Türkiye'nin 44 şehrinden 2 binden fazla izcinin katılımıyla 1 Ağustos'ta başlayacak Konya İslam İzcileri Dostluk Kampı münasebetiyle Beyşehir Yolu üzerindeki Kent Ormanı'nın 8 Ağustos tarihine kadar ziyarete kapalı olacağı bildirildi.

Konya, 15 ülkeden 2 binden fazla izcinin katılacağı İslam İzcileri Dostluk Kampı'na ev sahipliği yapacak. Konya Büyükşehir Belediyesi'nin organizasyonunda Beyşehir Yolu üzerindeki Kent Ormanı'nda düzenlenecek Konya İslam İzcileri Dostluk Kampı, 15 ülkeden 2 binden fazla izcinin katılımıyla gerçekleştirilecek. Organizasyon çerçevesinde; şehir gezisi, şehir oryantringi, macera yarışı, geleneksel okçuluk, izcilik oyunları, okçuluk, archery tag, oryantring, ebru, ritm, bisiklet gibi istasyonlar yapılacak. İslam İzcileri Dostluk Kampı dolayısıyla Kent Ormanı 8 Ağustos tarihine kadar ziyarete kapalı olacak.

Türkiye'nin 44 farklı şehrinden de izcilerin katılacağı kampta yer alacak 15 ülke şu şekilde: Kuveyt, Filistin, Lübnan, Katar, Pakistan, Libya, Sudan, Mısır, Suriye, Nepal, Liberya, İngiltere, Kanada, Danimarka, Lüksemburg.

KAMP 7 AĞUSTOS'TA SONA ERECEK

Uluslararası, Millî, Mahalli ve Kulüp faaliyetinin her birine, kendi ön şartını taşıyanların katılacağı uluslararası kampa girişler 31 Temmuz 2022 Pazar günü başlayacak, 1 Ağustos'ta başlayacak olan Konya İslam İzcileri Dostluk Kampı, 7 Ağustos 2022 saat 15:00'te düzenlenecek törenle sona erecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri

Karapınar-Emirgazi yolunda kaza: Motosikletiyle takla attı
Konya'da Alçak Uçuş Paniğe Yol Açtı!
Konya'nın kalbi Ramazan'da burada atıyor! Hesaplı ve güvenilir iftar
Konya’da 602 uyuşturucu hapla yakalanan şahıs hakkında ilk karar
Konya'da aranıyordu! Başkasının ehliyetine fotoğrafını yapıştırınca yakalandı