Konya'da herkes uyurken onlar ortaya çıkıyor! Binlerce liralık zarar

Soğuk günler yaşayan Konya'da gece saatlerinde uyuyup sabah uyanan vatandaşları kötü sürprizler bekliyor. Gece yaşananlar özellikle sürücüleri tehlikeye atıyor. Vatandaş ise önlemini kendi alıyor.

Şehrin her yıl başına bela olan hırsızlar yine ortaya çıktı. Şehirde gece saatlerinde ortaya çıkan hırsızlar kanalizasyon giderlerinin üstünde bulunan mazgallara çalarak ortadan kayboluyor.

Konya'nın birçok bölgesinde mazgallar plastik muadilleriyle değiştirildi. Değiştirilmeyen bazı bölümler ise hırsızların radarına girmiş durumda.

Gözden uzak bölgelerde bulunan mazgalları alan hırsızlar vatandaşların başına dert açtığı gibi her yıl binlerce liralık zarar ortaya çıkarıyor.

Sürücüler zaman zaman mazgalı çalınan kanalizasyon çukurlarına araçlarını düşürüyor.

Geçtiğimiz yıllarda bazı yerel yönetimler çareyi kaynak yapmakta bulmuştu. Buna dahi çözüm bulan hırsızlara nasıl bir önlem alınacağı ise merak konusu haline gelmiş durumda.

Yorum Yap
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

KONYA Haberleri

TAKINTILI HIRSIZIMIZ HAYIRLI OLSUN
KONYA'DA OPERASYON GÜNÜ
Selçuklu’nun Dev Spor Yatırımı Akyüz’den Tam Not Aldı
Belediyeden IBAN Uyarısı! Sakın İtibar Etmeyin
Selçuklu Sanat Akademisi’nde 14. Dönem Başvuruları