Konya'da hat değişimi yapan iki işçi elektrik akımına kapıldı

Konya'nın Seydişehir ilçesinde elektrik hattı değişimi yapan iki işçi elektrik akımına kapıldı. Yaralanan işçiler ambulansla hastaneye kaldırıldı

Konya'nın Seydişehir ilçesinde, elektrik akımına kapılan 2 kişi yaralandı.

Merkez Stat Mahallesi Marangozlar Yolu 154082 Sokak'ta, elektrik direği montajı yapan kardeşler Mehmet (25) ve Mustafa Algün (26), elektrik akıma kapıldı.

Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

El ve ayak parmaklarında yanıklar meydana gelen kardeşler, hastanede yapılan müdahalenin ardından Konya'ya sevk edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri

SULAR BEYŞEHİR GÖLÜ'NE TAŞINIYOR
Kılca’dan Kur’an Kursu Öğrencilerine İftar
Meram Fen Lisesi’nde Geleneksel İftar Buluşması
Saadet Partisi’nden Konya’da Adalet Sofrası
İŞTE EYNİF OVASI'NIN SON HALİ