Konya'da gasp güvenlik kamerasında

Silahla tehdit ederek iki kişinin parasını gasbettiği öne sürülen iki zanlı tutuklandı- Olay, güvenlik kameralarınca da kaydedildi

KONYA (AA) - Konya'da aynı gün iki ayrı gasp olayına karıştığı iddiasıyla yakalanan iki zanlı, tutuklandı. Gasp anı, güvenlik kameralarına da yansıdı.

Alınan bilgiye göre, Hacı Fettah Mahallesi'nde ATM'den para çeken Mehmet Akyıldız'ın yanına gelen iki şüpheli, silahla tehdit ettikleri Akyıldız'ın parasını gasbederek otomobille olay yerinden kaçtı.

Daha sonra yolda yürüyen Hasan Gökalp'i "Gideceğiniz yere kadar bırakalım" diyerek aracına alan şüpheliler, Gökalp'ın telefonu ve 2 bin lirasını gasbetti. İki şüpheli ardından bir akaryakıt istasyonuna gidip araçlarına aldıkları yakıtın ücretini Gökalp'e ödeterek olay yerinden kaçtı. Gasp anı, istasyonun güvenlik kameralarınca da kaydedildi.

İhbar üzerine şüphelileri yakalamak için görüntüleri inceleyen İl Emniyet Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, aracın plakası üzerinden kimliklerini tespit ettikleri Yunus Emre Ö. (19) ve M.Ş'yi (16) yakaladı.

Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, tutuklandı.

AA

Gündem Haberleri

Markete giremeyen yaşlı kadın engelli rampası istedi
KONYA'DA GÜNEŞ, DOĞUDA SAĞANAK
Galatasaray’ın Uruguaylı yıldızı Torreira’ya yumruklu saldırı
ŞEHİT YAKINI MAAŞLARINA DEV ZAM YOLDA
Sahte ekspertiz raporuna karşı mağduriyeti engelleyen sistem: OtoraporGO