Konya'da Fuhuş Operasyonu

Anne ve üç oğlunun da aralarında bulunduğu 6 kişi yakalandı

Konya'da örgütlü olarak fuhuş yaptırdıkları iddiasıyla anne ve üç oğlunun da aralarında bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı.

Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, bir grubun fuhuş yaptırdığı bilgisine ulaştı. Harekete geçen ekipler, merkez Selçuklu ilçesi Bosna Hersek Mahallesi'nde Satı K. (66), oğulları Hayati K. (34), Bünyamin K. (42), Ramazan K. ile Ayten A. (26), ve Ümit B. (24) gözaltına alındı.

Örgüt lideri olduğu öne sürülen Hayati K'nin bir ay önce Denetimli Serbestlik Uygulaması kapsamında çıktığı cezaevinden, şüphelileri yönettiği öğrenildi.

Polisteki işlemlerinin ardından şüpheliler, "insan ticareti ve örgütlü olarak fuhuş yaptırmak" suçlarından adliyeye sevk edilecek.

 

POLİS-ADLİYE Haberleri

DOSYADAN TAPU MÜDÜRÜ VE MUHTARLAR ÇIKTI
21 YAŞINDAKİ GENÇ HAYATINI KAYBETTİ
SAHTE SATILIK EV İLANLARIYLA KAPORA TUZAĞI
Nevşehir’de 7 Gündür Aranan Mehmet Yılmaz’dan Acı Haber
Eski Bakanın Araçları Suç Örgütüne mi Tahsis Edildi? Şok Detaylar Ortaya Çıktı