Konya’da feci kaza! Minibüsle çarpışan otomobilde sıkışan öğretmen baba ve oğlunun durumu ağır!

Konya'nın Beyşehir ilçesinde minibüsle otomobil çarpıştı. Minibüsteki 1 yolcunun yaralandığı kazada, refüje savrulan otomobilde sıkışan beden eğitimi öğretmeni baba Mahmut Çay ve oğlu ağır yaralı olarak Konya Şehir Hastanesi'ne sevk edildi

Konya'nın Beyşehir ilçesinde otomobil ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen feci kazada 2'si ağır 3 kişi yaralandı. Ağır yaralıların baba oğul oldukları öğrenilirken, hayati tehlikeleri nedeniyle Konya Şehir Hastanesi'ne sevk edildikleri öğrenildi.

Kaza, Beyşehir-Seydişehir Karayolu'nun 2. kilometresindeki çevre yolu kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yunus T. yönetimindeki 42 AKS 906 plakalı minibüs Beyşehir'den Seydişehir istikametine seyir halinde iken çevre yolundan kavşağa giriş yapmak isteyen Mahmut Çay yönetimindeki 42 BDD 62 plakalı otomobille çarpıştı.

BABA OĞUL OTOMOBİLDE SIKIŞTI

Kazada çarpışmanın şiddetiyle refüje savrulan otomobildeki sürücü ile yanındaki babası Mahmut Çay, araç içerisinde sıkıştı. Ağır yaralanan baba ve oğlu kaza yerine sevk edilen itfaiye ve sağlık ekiplerinin müdahalesi ile sıkıştıkları yerden çıkarılarak ambulansa alındı.

Kazada, minibüste yolcu olarak bulunan Hikmet D. de yaralandı. Minibüsün sürücüsü ise kazayı yara almadan atlattı.

HAYATİ TEHLİKELERİ VAR

Yaralılardan Mert Ç. ile beden eğitimi öğretmeni olan babası Mahmut Çay kaldırıldıkları Beyşehir Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalenin ardından hayati tehlikelerinin bulunması sebebiyle Konya Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri

Konya'nın kalbi Ramazan'da burada atıyor! Hesaplı ve güvenilir iftar
Konya’da 602 uyuşturucu hapla yakalanan şahıs hakkında ilk karar
Konya'da aranıyordu! Başkasının ehliyetine fotoğrafını yapıştırınca yakalandı
Konya'da atla caddeye çıkan genci gören şok oldu!
Alman çift karavanla Türkiye turuna Konya'da mola verdi