​​​​​​​Konya'da etliekmekte tavuk eti, balda hile tespit edildi

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın tağşiş ve taklit listesi güncellendi. 25 Aralık tarihli listede Konya'dan 3 firma yer aldı. Etliekmeğe tavuk karıştıran lokanta ile Bozkır ilçesinden iki bal firması listede yer aldı.

Türkiye genelinde gıda denetimleri sürüyor. Tarım ve Orman Bakanlığı, yeni listeyi yayımladı ve Konya'dan 3 firma güncellenen listede yer aldı. 25 Aralık tarihli duyuruda, Konya’daki 3 firmanın ismi kamuoyuyla paylaşıldı.

ETLİEKMEKTE TAVUK ETİ VE SAKATAT

Konya'da faaliyet gösteren bir etliekmek lokantasında, etliekmek harcının içerisinde kanatlı eti ve sakatat (taşlık) tespit edildiği bildirildi. Söz konusu işletmenin Karatay ilçesinde bulunduğu belirtildi.

BALIYLA ÜNLÜ BOZKIR’DA BALDA HİLE

Bakanlık tarafından yayımlanan listede bal firmalarının da yer alması dikkat çekti. Konya'nın balıyla ünlü ilçesi Bozkır'da, 2 bal firmasının ürünlerinde hile yapıldığının belirlenmesi üzerine liste güncellendi.

MEMLEKET – ÖZEL HABER

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri

KONYA'DA BÜYÜK İFTAR
İVRİZ BARAJI KURTULACAK MI?
8 İLÇEYE YENİ KAYMAKAM
Selçuk Üniversitesi, Beyhekim’de ağız - diş sağlığı hizmetlerine devam ediyor
Orman personeline emniyet destekli eğitim