Konya'da dilenci servisi! Paralarına el konuldu sınır dışı edildiler

Konya Seydişehir'de dışarıdan otomobille getirilip dilenmek üzere bırakılan iki kişi ile onlara yardımcı olan 3 kişiye Zabıta ekipleri tarafından işlem başlatıldı. İlçeye geldiğine geleceğine pişman olan 5 kişinin üzerindeki paralara da el konuldu

Konya'nın Seydişehir İlçe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe dışından otomobille getirilip bırakılan dilenciler ve onlara yardımcı olan 3 kişiyi geldiğine geleceğine pişman etti.

Hürriyet Caddesi'ne ilçe dışından araçla getirilen dilencilerin bırakıldığı ihbarını alan zabıta müdürlüğü ekipleri, yaptığı operasyonla 2 dilenci ve onlara yardımcı olan 3 kişi hakkında işlem başlattı.

Dilencilik yaptığı belirlenen kişilere ekipler tarafından idari para cezası uygulanarak, üzerindeki paralara el konuldu.

Dilenciler, tekrar araçlarına bindirilerek ilçe dışına gönderildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri

KONYA'DA ÖĞRENCİLER SABAH NAMAZINDA BULUŞUYOR
ZULAYI PATLATAN DÖRTLÜ
KONYA'DA KAÇIŞ YOK
Refüje çıkan otomobil direğe çarpıp durabildi
Genç GİV Konya’da "Girişimcilik Akademisi" Hızlı Başladı