Konya'da dehşete düşüren olay! Cezaevinden çıktı halasını başından vurdu

Konya'da bir ay önce cezaevinden çıktığı öğrenilen genç, tartıştığı halasını başından vurarak ağır yaraladı.

Konya'da dehşete düşüren olay! Cezaevinden çıktı halasını başından vurdu

Olay, saat 14.30 sıralarında merkez Meram ilçesi Ali Ulvi Kurucu Mahallesi 17102. Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, daha önceden ailevi sorunlar yaşadığı belirtilen hala D.G. (47) ile yeğeni H.G. (25) arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine H.G. halası D.G.'yi av tüfeği ile başından vurarak ağır yaraladıktan sonra kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan D.G. ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis ekiplerinin takibiyle kaçan şüpheli H.G. yakalandı. Şüpheli H.G'nin yaklaşık 1 ay önce cezaevinden çıktığı öğrenildi.

Hastaneye kaldırılan D.G.'nin durumunun ciddiyetini koruduğu belirtilirken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Konya'da dheşte düşüren olay! Cezaevinden çıktı halasını başından vurdu

Konya'da dheşte düşüren olay! Cezaevinden çıktı halasını başından vurdu

POLİS-ADLİYE Haberleri

Sınava giderken kaza yapan polis memuru hastaneye kaldırıldı
Hastanedeki rüşvet skandalında 7 doktor tutuklandı
Karaman’da Otomobil ile Çarpışan Motokurye Yaralandı
Elektrik Hattından Çıkan Yangın Köylülerin Müdahalesiyle Söndürüldü
'Mavi gömlekli' olayı büyüdü: Daltonlar suç örgütünün de adı karıştı