Konya’da boş tır dorsesinde çadıra gizlenmiş 32 kilo 450 gram esrar yakalandı

Konya Narkotik Polisinin düzenlediği zehir operasyonunda bir tırın dorsesinde çadırın arasına sarılmış vaziyette 32 kilo 450 gram kubar esrar yakalandı. Olayla ilgili 1 kişi hakkında Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak/Nakletmek suçundan işlem yapıldı

Konya’da boş tır dorsesinde çadıra gizlenmiş 32 kilo 450 gram esrar yakalandı

Konya'da Narkotik ve İstihbarat ekiplerinin düzenlediği operasyonda bir tırın dorsesinde çadırın arasına sarılmış vaziyette 32 kilo 450 gram esrar ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Konya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ve İstihbarat Şubesi görevlilerince müşterek yapılan çalışmalar neticesinde uyuşturucu madde taşıdığı tespit edilen bir tıra operasyon düzenlendi. Polis ekiplerince hassas burunlu narkotik köpeği ile tırda arama yapıldı. Boş olan tırın dorsesinde sarılı olarak duran çadırın açılmasıyla paketler halinde gizlenmiş esrar bulundu. Çadırın arasında daralı ağırlığı toplam 32 kilo 450 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi hakkında Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak/Nakletmek suçundan işlem yapıldı.

Konya’da boş tır dorsesinde çadıra gizlenmiş 32 kilo 450 gram esrar yakalandı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri

Süne yoğunluğu takip altında
Hüyük’te Öğrenciler Temiz Çevre İçin Seferber Oldu
Konya'da minibüsle çarpışan motosikletli yaralandı
Hüyük’te otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı: 2 yaralı
Konya’da 120 seçmenin yaşadığı mahallede 3 isim muhtarlık için yarıştı