Konya’da bir mahalle daha karantinaya alındı

Konya'nın Ilgın ilçesinde, bir mahalle korona virüs şüphesiyle önlem almak amacıyla karantinaya alınarak giriş çıkışlara kapatıldı.

Konya'nın Ilgın ilçesinde, bir mahalle korona virüs şüphesiyle önlem almak amacıyla karantinaya alınarak giriş çıkışlara kapatıldı.

Edinilen bilgiye göre, 59 yaşındaki bir kadının yüksek ateş şikayetiyle hastaneye başvurmasının ardından yapılan korona virüs (Covid-19) testi pozitif çıktı. Ilgın İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla yaklaşık 3 bin nüfuslu Argıthanı Mahallesi için karantina kararı alındı. Mahalle karantinaya alınırken İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri giriş ve çıkışlara izin vermiyor. Ilgın Belediyesi ekiplerinin dezenfekte çalışmalarını yoğunlaştırdığı, sağlık ekiplerinin ise evlerinden dışarıya çıkmasına izin verilmeyen vatandaşlara yönelik olarak sağlık taramasına başladığı bildirildi. Bu çerçevede mahallede 59 yaşındaki bir kadının korona virüs (Covid-19) testinin pozitif çıktığı, testi pozitif çıkan kişinin ise İzmir'den gelen misafirden aldığı belirtildi.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Duran araçları son anda fark ettiler, frene basınca devrilerek sürüklendiler
Metruk evde çıkan yangın mahalleliyi sokağa döktü
Ahbap Soruşturmasında Mahsun Kırmızıgül İfade Verdi: Keşke Olmasaydı
231,3 Million Liralık Dev Finansal Trafik: 22 Gözaltı
Sosyal medyada tıklanma uğruna Türk polisine küfürler yağdırdı