Konya'da bir kişinin öldüğü silahlı kavga

Adliyeye sevk edilen 5 zanlıdan biri tutuklandı- Taraflar arasındaki kavganın "omuz atma" meselesinden çıktığı iddia edildi

KONYA (AA) - Konya'da iki grup arasında "omuz atma" meselesinden çıktığı iddia edilen, bir kişinin öldüğü 5 kişinin de yaralandığı kavgayla ilgili gözaltına alınan 5 zanlıdan biri tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Ali Sönmez'in öldüğü silahlı kavgaya ilişkin soruşturma çerçevesinde, olayda yaralanan ve tedavileri tamamlanan Niyazi H, Bayram H, Celal R. ve Yaşar N. ile kavgaya karıştığı belirlenen Mehmet Ali Y'yi gözaltına aldı.

Zanlıların ifadelerinde, tartışmanın omuz atma meselesinden çıktığını belirttikleri öğrenildi.

İşlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen zanlılardan Bayram H. savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Mahkemeye çıkarılan zanlılardan tabancayı kullandığı öne sürülen Niyazi H. tutuklandı, Mehmet Ali Y, Celal R. ve Yaşar N. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Merkez Selçuklu ilçesi Rauf Denktaş Caddesi'nde, 3 gün önce iki grup arasında tartışma çıkmış, silahlı kavgaya dönüşen olayda Ali Sönmez olay yerinde hayatını kaybederken, Niyazi H, Bayram H, Faruk S, Celal R. ve Yaşar N. silahla yaralanmıştı.

AA

Gündem Haberleri

Polis Akademisi Duyurdu: 2026 PMYO 3 Bin 250 Öğrenci Alımı Başvuruları Başladı!
İBB DAVASINDA İNCELEME TAMAMLANDI
78 Türk şehitliği belgesel oluyor
Yangın Bölgelerinde Hasar Tespiti Bitti: 5 İlde Yaralar Sarılıyor!
Yıkımı Engellemek İçin Lüks Araçları Siper Ettiler