Konya'da bir evin bahçesine gömülü ceset bulundu

Eşi tarafından 10 gün önce kaybolduğu bildirilen kişinin cesedi, bir evin bahçesinde gömülü halde bulundu.

Akşehir ilçesinde, 10 gün önce kaybolduğu bildirilen kişinin cesedi, boş bir evin bahçesinde gömülü halde bulundu.

Tahir Özkan'dan uzun süre haber alamayan F.Ö, 10 gün önce Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğüne başvuruda bulundu. İhbar üzerine çalışma başlatan polis, MOBESE kamera kayıtlarından da yararlanarak Özkan'ın en son N.Ç. (24) ve A.K. (38) ile irtibat kurduğunu belirledi.

Gözaltına alınan N.Ç. ve A.K. Tahir Özkan'ı kendilerinin öldürdüğünü ve Adsız Mahallesi'nde kullanılmayan bir evin bahçesine gömdüklerini belirtti.

Bunun üzerine, sahibinin yurt dışında olduğu öğrenilen evin bahçesinde savcı eşliğinde kazı yapıldı. Çalışmalar sonucunda Özkan'ın cesedine ulaşıldı.

Ceset, otopsi için Akşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 

Soruşturma sürdürülüyor

haberler.com

POLİS-ADLİYE Haberleri

Sokak köpekleri başka bir köpeği telef etti
İbrahim Öktem Bulvarı’nda Kaza: Bisikletli Çocuk Hastanelik Oldu
Dilovası'ndaki yangın faciasında yeni gelişme
Kırşehir’de kayıp kadın 12 saat sonra bulundu
İnternette "Burs ve İş" Tuzağına Film Gibi Operasyon