Konya'da balyalar böyle küle döndü

Konya'nın Karapınar ilçesinde boş arazide bulunan tonlarca mısır balyası henüz belirlenemeyen bir nedenle yandı.

Edinilen bilgiye göre, Karapınar organize sanayi bölgesinde boş arazide istiflenen tonlarca mısır balyası, henüz belirlenemeyen bir nedenle yanmaya başladı.

Dumanları fark eden vatandaşların ihbarı üzerine yangın mahalline itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede adrese ulaşan ekipler, alevlere müdahale etti.

Yangının kontrol altına alınabilmesi için iş makineleri de çalışmalara destek verdi. Ekiplerin yoğun çabası sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri

KONYA'DAKİ GÖL CANLANDI
Kulu'da İnşaatta Feci Kaza: Elektrik Çarpan İşçi Balkondan Düştü
DAĞLIK ALANDAN GELEN SEL MAHALLEDE DEREYE DÖNÜŞTÜ
Yapay Zekayla Yarışan Şehir: Konya’nın Yeni Sanayi Rotası Çizildi
KONYA'NIN 3000 YILLIK HİTİT ANITI