Konya’da Ayrılık Krizi: İş Yerini Kurşunladı, Kendine Zarar Verdi

Konya Meram’da sevgilisinden ayrılan 23 yaşındaki Y.K., pompalı tüfekle bir iş yerini kurşunladı, ardından kolunu kesip bıçağı boğazına dayadı. Polis müdahalesiyle etkisiz hale getirilen genç hastaneye kaldırıldı.

Konya Meram’da akşam saatlerinde yaşanan olay, çevredeki vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı. Sevgilisinden ayrıldığı iddia edilen 23 yaşındaki Y.K., pompalı tüfekle bir iş yerini kurşunladı. Ardından cadde üzerinde sol kolunu kesip bıçağı boğazına dayayarak kendine zarar vermeye çalıştı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, yaklaşık 20 dakika boyunca Y.K.’yi ikna etmeye çalıştı. Bu sırada sağlık görevlileri yaralının kolundaki kesiklere müdahale etmeye çalıştı.

Olay yerinde görev yapan Yunus Timlerinden bir polis, hızla şahsa müdahale etti ve çevredeki ekiplerin desteğiyle Y.K. etkisiz hale getirildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan genç, Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayla ilgili polis ekipleri tarafından tahkikat başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri

AKÖREN'DE İKİNCİ DEPREM
Bozkır’da sağlık farkındalığı için 10 kilometrelik koşu düzenlendi
KONYA'DA DUYAN TEPEYE KOŞTU
AİLESİNE KIZIP ARACINI YAKTI
GEZ KONYA'YI VE GO SELÇUKLU