Konya'da akaryakıt istasyonunu sel bastı

Konya'da akaryakıt istasyonunu sel bastı...

Konya'da, meteorolojinin yaptığı şiddetli yağış ve rüzgar uyarısının ardından beklenen yağmur geldi. Şiddetli yağmur sonrası bir akaryakıt istasyonunu sel suları bastı.

Öte yandan, Meteoroloji'den yapılan açıklamada bugün bölge genelinde yağacağı tahmin edilen sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışların, Konya’nın batı kesimlerinde (Akşehir, Tuzlukçu, Yunak, Çeltik, Kadınhanı, Ilgın, Sarayönü, Beyşehir, Seydişehir, Hüyük, Doğanhisar, Derbent, Derebucak, Ahırlı, Yalıhüyük, Bozkır, Hadim, Taşkent, Akören, Güneysınır ilçeleri) yer yer kuvvetli (21-30 mm) olacağı ve yağış anında yer yer kısa süreli dolu ile birlikte rüzgarın da etkili (39-61 km/saat) olarak esebileceği belirtildi.

Muhtemel sel, dolu yağışı ve kuvvetli rüzgarın neden olabileceği olumsuz şartlara karşı ilgililer ve vatandaşlar tedbirli ve dikkatli olmaları istendi.

Yerel Haberleri

MİLYONLUK VURGUN ENGELLENDİ
Lazerle Göz Çizdirme Dönemi: Hangi Yöntem Size Uygun?
ARANAN ŞAHISLARA SIKI TAKİP
BİR İLÇE SULAR ALTINDA
KONYA'NIN SU GÜVENLİĞİ