Konya'da 44 Hakim ve Savcıdan 19'u Yakalandı

Konya'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin haklarında gözaltı kararı bulunan 44 hakim ve savcıdan 19'u yakalandı.

Gözaltı kararı bulunan hakim ve savcıların sağlık kontrolünden geçirilmesi Konya'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin haklarında gözaltı kararı bulunan 44 hakim ve savcıdan 19'u yakalandı.

Konya Cumhuriyet Başsavcılığının, FETÖ'nün darbe girişimiyle ilgili başlattığı soruşturma kapsamında, FETÖ/PDY silahlı terör örgütü yapılanmasına mensup olduğu değerlendirilen Konya merkez ve ilçelerinde görevli 44 hakim ve savcı hakkında gözaltı kararı sonrası harekete geçildi.

Polis, belirlenen adreslerde 19 kişiyi gözaltına aldı. Diğer kişilerin yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Yerel Haberleri

M1 Konya AVM’de imza günleri ve Kitap Fuarı başlıyor
Bel ağrınız artıyorsa bu bilgiye kulak verin
Meram'ın Yeşil Hazinesi Kışa Hazırlanıyor
Kış Gelmeden Teslim! Hacılar'da 552 Konutluk TOKİ Projesi Hız Kesmiyor
Türkiye'nin gururu SOLOTÜRK, Kayseri semalarını renklendirdi