Konya yolunda hakemleri taşıyan araç kaza yaptı: 5 yaralı

Aksaray-Konya kara yolunda, okul sporları müsabakalarında görev yapan hakemleri taşıyan otomobilin tırla çarpışması sonucu 4’ü hakem 5 kişi yaralandı. Yaralılar hastanede tedavi altına alındı.

Aksaray’da, Aksaray-Konya kara yolu Eşmekaya Kavşağı’nda tır ile otomobilin çarpışması sonucu trafik kazası meydana geldi. Kazada, okul sporları müsabakalarında görev yapan 4’ü hakem toplam 5 kişi yaralandı.

Yarı final dönüşü kaza

Edinilen bilgiye göre, Eskil ilçesinde düzenlenen okul sporları müsabakalarında yarı final maçını yönettikten sonra Aksaray’a dönmek üzere yola çıkan hakemlerin bulunduğu 68 BA 857 plakalı otomobil, Eşmekaya Kavşağı’nda Muhammet S. idaresindeki 68 ADE 074 plakalı tırla çarpıştı.

Yaralılar hastaneye kaldırıldı

Kazada otomobil sürücüsü ve aynı zamanda hakem olan Ebubekir K. ile birlikte Şeyma E., Ufuk B. ve Fahri İ. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Trafik kısa sürede normale döndü

Kaza nedeniyle kavşakta kısa süreli trafik yoğunluğu yaşandı. Araçların çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından ulaşım yeniden normale dönerken, kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri

AİLELER KORTTA BULUŞUYOR
Karapınar’da inşaatta asansör boşluğuna düşen işçi yaşamını yitirdi
TÜRKLERİN MİRASI ERDOĞAN'A SUNULDU
ŞEHRE HAYRAN KALDI
Akşehir’de yeni İlçe Sağlık Binası bitmek üzere