Konya ve Erzurum Havalimanı kurtarma ekipleri enkazda ağlayan bebeğe canlı olarak ulaştı

Depremin ağır yıkıma neden olduğu Adıyaman'da enkaz altındaki yaralıları kurtarma çalışmaları devam ediyor. Konya ve Erzurum Havalimanı kurtarma ekipleri enkaz altında ağlayan minik bir bebeği sağ olarak çıkardı

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Adıyaman'da enkaz altındaki yaralıları kurtarma çalışmaları devam ediyor. Konya ve Erzurum Havalimanı ekipleri enkaz altından bir bebeği canlı olarak çıkardı.

Depremin ardından Adıyaman'da kurtarma çalışmalarına katılan Konya ve Erzurum Havalimanı kurtarma ekipleri enkaz altından minik bir bebeğe sağ olarak ulaştı. Enkaz altından çıkarılan minik bebek ekibin kucağında hastaneye götürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

90 MİLYONLUK TOKİ VURGUNU
Ankara’da cezaevinden firar eden hükümlü yakalandı
FARKLI YERLERDE TOPRAĞA VERİLDİLER
Kopan parmağını buz torbasıyla taşıdılar
Köpeği kurtardı, 17 yaşındaki Mehmet Can hayatını kaybetti