Konya Valiliği'nin son kararı esnafı sevindirdi

Konya Valiliği karar aldı. Tam kapanma döneminde kentteki, AVM ve zincir marketlerde ayakkabı, kırtasiye, züccaciye, hırdavat, elektronik eşya ve giyecek satışı yapılamayacak

Konya’da tam kapanma döneminde, zincir marketlerde ayakkabı, kırtasiye, züccaciye, hırdavat, elektronik eşya ve giyecek/tuhafiye satışı yapılamayacak.

Konya Esnaf Odaları Vali Vahdettin Özkan’la görüşmeler sonuç verdi. İl Pandemi Kurulu gıda ve temel ihtiyaç maddeleri hariç ürünlerin süper market ve zincir marketlerde 3 Mayıs 2021 tarihinden itibaren satışa kapatılmasına karar verdi.

Vali Vahdettin Özkan, zincir market yöneticileri ile bir araya gelerek tam kapanma döneminde marketlerde alınacak önlemler konusunda değerlendirmelerde bulunmuştu.

Tam kapanma döneminde açık olacak olan zincir marketlerin; gıda ve temizlik malzemelerinin dışında kalan ayakkabı, züccaciye, kırtasiye gibi temel tüketim malzemesi niteliği taşımayan ürünlerinin satışından kaynaklanan kalabalık oluşumunun önlenmesi için alınabilecek tedbirler görüşüldü.

Karar Konya esnafının yüzünü güldürdü

Tam Kapalılık süresince haksız rekabeti önlemek adına, zincir ve süpermarketlerde ayakkabı, kırtasiye, züccaciye, hırdavat, elektronik eşya ve giyecek/tuhafiye bölümlerinin/reyonlarının (Gıda ve temel ihtiyaç maddeleri hariç) 3 Mayıs 2021 tarihinden itibaren satışa kapatılmasının uygun olacağına Pandemi Kurulunca kararlaştırıldı.
Konya esnafı Vali Vahdettin Özkan’a göstermiş olduğu hassasiyet ve desteklerden dolayı teşekkür etti.

Yorum Yap
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

KONYA Haberleri

Konya'da Alçak Uçuş Paniğe Yol Açtı!
Konya'nın kalbi Ramazan'da burada atıyor! Hesaplı ve güvenilir iftar
Konya’da 602 uyuşturucu hapla yakalanan şahıs hakkında ilk karar
Konya'da aranıyordu! Başkasının ehliyetine fotoğrafını yapıştırınca yakalandı
Konya'da atla caddeye çıkan genci gören şok oldu!