Konya Valiliği"nden önemli uyarı!

Konya Valiliği, vali ve valilik çalışanlarının isimlerini kullanarak para talebinde bulunulduğu şikayetleri üzerine uyarı yaptı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, şikayetler üzerine bazı kötü niyetli kişilerin işadamları ve diğer vatandaşları arayarak, vali, vali yardımcılar ve valilik çalışanlarının isimlerini kullanmak suretiyle, şehit ailelerine yardım, okul yaptırma, engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye temini gibi çeşitli şekillerde, para talebinde bulunulduğu aktarıldı.

Açıklamada, "Bu konuda vatandaşlarımızın uyanık ve duyarlı olmaları, kötü niyetli kişilere kesinlikle inanmamaları ve anında Valiliğimize, kaymakamlıklarımıza, İl Emniyet Müdürlüğümüze veya İl Jandarma Komutanlığımıza bilgi vermeleri önem arz etmektedir." denildi.

Yerel Haberleri

KONYA'DA BÜYÜK NARKOTİK OPERASYONU
Baba-Çocuk İkilisi M1 Konya’da Bir Araya Geliyor
SEZON ÖNCESİ KRİTİK İNCELEME
TARİHİ CAMİLERDE SAF TUTTULAR
MİLYONLUK VURGUN ENGELLENDİ