Konya Sulama Kooperatifleri Başkanı Şaban Güven Vefat Etti

Konya Sulama Kooperatifleri Birliği Başkanı Şaban Güven, tedavi gördüğü hastanede 70 yaşında hayatını kaybetti.

Uzun süredir devam eden rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören Konya Sulama Kooperatifleri Birliği Başkanı Şaban Güven yaşam mücadelesini kaybetti. 70 yaşında hayata gözlerini yuman Güven’in vefatı, ailesi, yakınları ve bölge çiftçilerini derin bir üzüntüye boğdu.

Son Yolculuğuna İçeri Çumra’da Uğurlanacak

Merhum Şaban Güven’in cenazesi, bugün öğle namazına müteakip Konya’nın Çumra ilçesine bağlı İçeri Çumra Mahallesi Mezarlığı’nda kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri

ARACINDA ÖLÜ BULUNDU
ARAÇ İKİYE BÖLÜNDÜ
GENÇ UZMAN ÇAVUŞ TOPRAĞA VERİLDİ
KONYA FİNALİ İSTİYOR
KONYA'YA YENİ OSB KURULACAK